Η Σοφία Σαββίδου, προτείνει…το νέο videoclip του Σταύρου Σαββίδη, σε μια διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού “χαψία”

Με ιδιαίτερη χαρά κοινοποιώ το νέο videoclip του αδελφού μου Σταύρου Σαββίδη, σε μια διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού “χαψία”.

Μία διαφορετική άποψη στην προσπάθεια να προσελκύσει ακόμα και τα μικρά παιδιά στην ποντιακή διάλεκτο και στην ποντιακή μουσική. Δείξτε το στα παιδιά σας, στα εγγόνια σας, στα ανίψια, στα βαφτιστήρια σας και τραγουδήστε μαζί τους!

Καλή ακρόαση!

Μπορείτε αν επιθυμείτε να το κοινοποιήσετε!

«Τα χαψία ήταν τα δημοφιλέστερα ψάρια στον Πόντο. Ένα είδος γαύρου που βρίσκεται σε αφθονία στην Μαύρη Θάλασσα. Ειδικά από το Νοέμβριο έως και τις αρχές Μαρτίου αλίευαν τόνους χαψία. Ένα μέρος τους το έτρωγαν φρέσκο και ένα μέρος τους το πάστωναν. Τα χαψία (κυρίως στους παραθαλάσσιους οικισμούς του Πόντου) δεν έλειπαν ποτέ από το τραπέζι»

Για να το δείτε, πατήστε στον παρακάτω ασφαλή σύνδεσμο:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3DVAIeLUXw6Jw%26feature%3Dshare&h=AT1BTmkBPHUrISIedN1cAhHh_4JQt5W4fGYus3ne8zu-2NSxUHpIjZApg0oTeyciumbUOql0jvWkcvLkPYiZflmc7xCTtMYd-8FUg51GJEiimElVOiNcxwQ7J-AIkeskX5cm63veBjUlinD_qe2k&s=1

Σοφία Σαββίδου

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!