Συνάντηση Γιάννη Χατζηθεοδοσίου – Μιχάλη Γιάγκα

Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων κου Μιχάλη Γιάγκα με τον νέο Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 19-8-21, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης, στα γραφεία της ΚΕΕ.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Υ.Ε. συνεχάρη τον κο Χατζηθεοδοσίου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων και του ευχήθηκε, εγκαρδίως, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μετά την επιτυχημένη θητεία και τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, στη συνάντηση των δύο συμπολιτών μας, συζητήθηκαν και ουσιαστικά θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τον Επιμελητηριακό θεσμό.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης δήλωσε ότι σέβεται και είναι κοντά στα προβλήματα των Επιμελητηριακών υπαλλήλων και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει ουσιαστικός διάλογος για τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη και την αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Υ.Ε. δήλωσε ότι η σημερινή συνάντηση και συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, σηματοδοτεί την ουσιαστική διάθεση και των δύο πλευρών για εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό την προώθηση του επιμελητηριακών θεμάτων, την προοπτική του Επιμελητηριακού θεσμού, την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας που είναι ο απώτερος στόχος και ο λόγος ύπαρξης των Επιμελητηρίων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 19/08/2021