Δυναμική παρουσία τριών Αγιοβαρβαριωτών στα Επιμελητήρια της χώρας

Στην ηγεσία των κορυφαίων οργάνων των Επιμελητηρίων βρίσκονται από χθες, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που ανέλαβε Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, του ανώτερου οργάνου των 59 Επιμελητηρίων της χώρας, και ο Μιχάλης Γιάγκας, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων, επίσης των 59 Επιμελητηρίων της χώρας. Επίσης από τις αρχές του χρόνου Πρόεδρος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ανέλαβε ο συντοπίτης μας, επιχειρηματίας στο χώρο της ναυπηγοεπισκευής, Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας.

Και οι τρείς έχουν δραστηριοποιηθεί και με την αυτοδιοίκηση και το Δήμο μας.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Μήτρου Σουλιμιώτη, ο Μιχάλης Γιάγκας είναι δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, ενώ ο Γιώργος Παπαμανώλης ήταν υποψήφιος με τον ίδιο συνδυασμό και αθλητής στο ΝΕΦΟ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τα μέλη των επιμελητηρίων τα τρία αυτά πρόσωπα, αποδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελούν στους χώρους που δραστηριοποιούνται και σημαίνει αναγνώριση της προσφοράς τους.