Δυναμική παρουσία τριών Αγιοβαρβαριωτών στα Επιμελητήρια της χώρας

Στην ηγεσία των κορυφαίων οργάνων των Επιμελητηρίων βρίσκονται από χθες, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που ανέλαβε Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, του ανώτερου οργάνου των 59 Επιμελητηρίων της χώρας, και ο Μιχάλης Γιάγκας, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων, επίσης των 59 Επιμελητηρίων της χώρας. Επίσης από τις αρχές του χρόνου Πρόεδρος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ανέλαβε ο συντοπίτης μας, επιχειρηματίας στο χώρο της ναυπηγοεπισκευής, Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας.

Και οι τρείς έχουν δραστηριοποιηθεί και με την αυτοδιοίκηση και το Δήμο μας.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Μήτρου Σουλιμιώτη, ο Μιχάλης Γιάγκας είναι δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, ενώ ο Γιώργος Παπαμανώλης ήταν υποψήφιος με τον ίδιο συνδυασμό και αθλητής στο ΝΕΦΟ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τα μέλη των επιμελητηρίων τα τρία αυτά πρόσωπα, αποδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελούν στους χώρους που δραστηριοποιούνται και σημαίνει αναγνώριση της προσφοράς τους.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!