Στη φυλακή για εμπρησμό οι άνδρες σε Πετρούπολη – Κρυονέρι και η γυναίκα για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως

Προφυλακιστέοι για εμπρησμό κρίθηκαν οι δύο άνδρες, που φέρεται να έβαλαν φωτιά στο Κρυονέρι και στην Πετρούπολη, ενώ στη φυλακή οδηγήθηκε η γυναίκα που έβαλε φωτιά στο Πεδίον του Άρεως.

Ειδικότερα, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμούς στο Κρυονέρι ενώ παρίστανε τον εθελοντή, μετά απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του.

Προφυλακιστέοι για εμπρησμό και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Σε βάρος του είχε ασκηθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση.

Την ίδια κατάληξη είχε όμως και ένας ακόμη συλληφθείς για εμπρησμό σε δυο σημεία στο Άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αλλά και πλημμελήματος.

Τέλος, τον δρόμο των φυλακών πήρε και η γυναίκα που συνελήφθη για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως, σε βάρος της οποίας, όμως, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, με το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο να της επιβάλει ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς αναστολή.

πηγή: NEWSITAMEA