Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι (20 ) ατόμων για καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20 ) ατόμων για καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναρτάται στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δήμου και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου https://agiavarvara.gr/ .

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό πρωτ: 20020/6-8-2021 και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση protocol@agiavarvara.gr

H αίτηση που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συγκεκριμένα η προθεσμία διαρκεί από Δευτέρα 9/8/2021 έως Παρασκευή 13/8/2021