Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” αποφάσισε σήμερα να μην δημοσιεύσει άρθρα με διάφορες τοπικές ειδήσεις, επισημάνσεις προβλημάτων και θέματα που αφορούν την πόλη μας, εξ αιτίας της δύσκολης κατάστασης που περνάνε πολλές περιοχές της χώρας από τις πυρκαγιές

 

Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” αποφάσισε σήμερα να μην δημοσιεύσει άρθρα με διάφορες τοπικές ειδήσεις, επισημάνσεις προβλημάτων και θέματα που αφορούν την πόλη μας, (παρ΄ ότι υπάρχει όγκος τέτοιου υλικού), εξ αιτίας της δύσκολης κατάστασης που περνάνε πολλές περιοχές της χώρας από τις φλόγες που τις κατακαίουν και τις καταστροφές δεκάδων περιουσιών πολιτών, εκτός κι αν συμβεί κάτι σοβαρό στην Αγία Βαρβάρα.

Ευχή μας είναι οι Πυροσβέστες, οι εθελοντές, ο στρατός και οι πολίτες να κατορθώσουν να χαλιναγωγήσουν τις φλόγες, να μην έχουμε ανθρώπινα θύματα, όπως και του ζωικού βασιλείου και να έχουμε τις λιγότερες υλικές δυνατές  ζημιές.

Φυσικά μετά το πέρας αυτής της περιπέτειας, η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει εκείνους που έπαθαν ζημιές και να κυρήξει τα καμένα δάση και εκτάσεις σαν αναδασωτέες εκτάσεις.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!