Αυτοκίνητο ανακύκλωσης 2 φορές την εβδομάδα στο δήμο Αγίας Βαρβάρας – Με ΜΑΝΤΕΨΙΑ οι ώρες…

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε γνωστό με άρθρο μας το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται στο δήμο μας από την Περιφέρεια, με την επωνυμία THE GREEN CITY.

Στην ιστοσελίδα του δήμου εχθές 30 Ιουλίου υπήρξε σχετική ανακοίνωση.

Μόνο που στην ανάρτηση με τις υποτιθέμενες πληροφορίες, οι ώρες που ανακοινώθηκαν είναι ακαταλαβίστικες, όπως επίσης δεν αναφέρονται και τα είδη που θα ανακυκλώνονται.

Ας διορθωθεί η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου και ας είναι προσεκτικότεροι στο τι και πως αναρτούν στο δήμο, ανακοινώσεις που ενημερώνουν τον κόσμο…

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από Δευτέρα 2/8/2021 έως 30/8/2021 στο δήμο μας υλοποιείται το πρόγραμμα THE GREEN CITY σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost. Στόχος η ευαισθητοποίηση των κατοίκων για την ανακύκλωση.

Το ειδικό φορτηγό με το οποίο θα πραγματοποιείται η διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών θα σταθμεύει όλο τον Αύγουστο και 2 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή), συλλέγοντας ξεχωριστά τα εξής υλικά:

Συγκεκριμένα:

Kάθε Δευτέρα και Παρασκευή του Αυγούστου:

30 – 12.00: Πλατεία Προφήτη Ηλία

30 – 14.25: Δημαρχείο (Πλατεία Αγίας Ελεούσας)

30 – 15.40: Πλατεία Μακρυγιάννη (ΚΕΦΑ)

Οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY για τα σημεία στα οποία θα λειτουργούν τα Κινητά Πράσινα Σημεία και προσκομίζουν διαχωρισμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να ανακυκλώνουν υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζονται προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους και οι πολίτες κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή THE GREEN CITY.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr ή καλέστε στο τηλ.: 210 9215 5000