“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: “Με βιομηχανία μηνύσεων απαντά η διοίκηση Μίχου στην αδυναμία της να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της”

Με δελτίο τύπου της, η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” καταδικάζει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, να μηνύσει 8 άτομα, συμπεριλαμβανουμένου του π. Δημάρχου κ. Καπλάνη, πέντε υπαλλήλων και δύο δικηγόρων, όπως αναφέρει σε αυτό:

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       

28/7/21

ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΜΗΝΎΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΆ Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΊΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΤΗΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Αφού η διοίκηση του Λάμπρου Μίχου διαπιστώνει καθημερινά την αδυναμία της να υλοποιήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα καινούργιο στους πολίτες και την πόλη μας, επιχειρεί:

* να καταστείλει κάθε κριτική διάθεση,

* να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη,

* να τρομοκρατήσει όποιον τολμά να τους αμφισβητεί

* και να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Έφτασε στο σημείο, μέσα σε μια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, να  μηνύσει οκτώ (8) άτομα μεταξύ των οποίων πέντε (5) νυν και πρώην υπαλλήλους του Δήμου, δύο (2) δικηγόρους και τον πρώην Δήμαρχο!

Έφτασε στο σημείο να μηνύσει ανθρώπους (τον πρώην Δήμαρχο και εργαζόμενη που νόσησε  από κορονοϊό)  γιατί άσκησαν κριτική στο τρόπο χειρισμού από τη δημοτική αρχή των κρουσμάτων και των ασθενούντων από κορονοϊό στον 4ο Βρεφονηπιακό σταθμό.

Έφτασε στο σημείο να μηνύσει εργαζόμενο, το νομικό σύμβουλο,   με 40 περίπου χρόνια σημαντικής προσφοράς στο Δήμο γιατί διεκδίκησε (δικαίως ή αδίκως) τα όσα θεωρεί δικαιώματά του.

Έφτασε στο σημείο να μηνύσει εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και τον Πρόεδρο του Σωματείου, επειδή κατέθεσαν τη μαρτυρία τους για τα όσα γνώριζαν για την υπόθεση.

Την απόφαση ανάθεσης σε δικηγόρο της υπόθεσης έλαβε η πλειοψηφία της  Οικονομικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου, υπό την Προεδρία του Λάμπρου Μίχου, μετά από γνωμοδότηση του δικηγόρου, Ειδικού Συνεργάτη, του δημάρχου και εισήγηση του Γεν. Γραμματέα του Δήμου, μετακλητού υπαλλήλου, επιλογή επίσης του κου Μίχου.

Είναι ολοφάνερος ο σκοπός της ενέργειας:  φίμωση, τρομοκράτηση, προειδοποίηση προς κάθε υποψήφιο μάρτυρα, οικονομική εξάντληση, υποταγή.

Καταδικάζουμε αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις καταστρατήγησης της Δημοκρατίας.  Θα τις αντιπαλέψουμε….