Το Ε.Ε.Α. πρόσφερε ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας

Σε μία συμβολική, αλλά και ουσιαστική, πράξη στήριξης της μαθητικής κοινότητας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας προχώρησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας, το Ε.Ε.Α. προσέφερε ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή (οθόνη, κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο, ποντίκι) με τη μορφή χρησιδανείου αορίστου χρόνου.

Με αυτή την προσφορά το Επιμελητήριο βάζει ένα μικρό λιθαράκι για την κάλυψη των σημαντικών ψηφιακών αναγκών των μαθητών της περιοχής, που έγιναν επιτακτικές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η παράδοση έγινε στον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας κ. Λάζαρο Κονταξή από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος έχει και ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την περιοχή καθώς μεγάλωσε εκεί.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, το Ε.Ε.Α. στέκεται, με κάθε δυνατό τρόπο, αρωγός στη νέα γενιά, στην οποία βασίζεται το μέλλον της χώρας.