Μανώλης Φραντζεσκάκης: “Οι λασπολόγοι ας γνωρίζουν ότι οι μεθοδεύσεις τους είναι τόσο ορατές που θα αποτύχουν και οι ιδιοι θα λάβουν από τη δικαιοσύνη την απάντηση που τους πρέπει”

Λάβαμε από τον κ. Μανώλη Φραντζεσκάκη, Νομικό σύμβουλο του δήμου μας επί τέσσερις δεκαετίες, την παρακάτω δήλωσή του, η οποία αφορά την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου να κάνει δεκτή την εισήγηση του Γεν Γραμματέα του, περί έγκλησης (μήνυσης) κατά του προσώπου του, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίου σε βαθμό κακουργήματος (386 παρ.2 σε συνδ. με παρ.1 ΠΚ) και β) της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή κατάθεση…(ακολουθούν τα ονόματα πέντε ακόμα προσώπων.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ

Με κατάπληξη, αγανάκτηση και αηδία πληροφορήθηκα τα περί απόφασης της οικ. επιτροπής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας περί δήθεν απόπειρας μου να εξαπατήσω το Δήμο επειδή διεκδίκησα δικαστικώς εύλογες και δίκαιες αποζημιώσεις μου και μάλιστα πείθοντας δημοτικούς υπαλλήλους και άλλους μάρτυρες να καταθέσουν ψευδή γεγονότα.

Όλοι γνωρίζουν ότι το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα καθόρισε τις αποδοχές μου λόγω του συμφέροντος του Δήμου και των νομικών του προσώπων τα οποία υπηρέτησα ως μοναδικός δικηγόρος με απερίγραπτο και επίπονο φόρτο δικηγορικών και νομικών υπηρεσιών.

Κι είναι τιμή μου ότι υπηρέτησα στο δήμο που εμπιστεύτηκε την επιστημοσύνη και εντιμότητα μου σχεδόν επί τέσσερις δεκαετίες.

Οι λασπολόγοι ας γνωρίζουν ότι οι μεθοδεύσεις τους είναι τόσο ορατές που θα αποτύχουν και οι ίδιοι θα λάβουν από τη δικαιοσύνη την απάντηση που τους πρέπει.

Μανώλης Φραντζεσκάκης”