O Στάθης Αγγελόπουλος, γιος του μεγάλου Μανώλη: Παραμένει στην εντατική – Δεν είχε εμβολιαστεί και προσβλήθηκε από τον κορονωϊό

«Κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν», ανέφερε η μητέρα του.

Παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία ο Στάθης Αγγελόπουλος, γιός του μεγάλου συμπολίτη μας τραγουδιστή Μανώλη Αγγελόπουλου, αφού νόσησε από κοροναϊό.

Ο τραγουδιστής δεν είχε εμβολιαστεί και έτσι προσβλήθηκε από τον ιό ο οποίος όχι μόνο τον έριξε στο κρεβάτι αλλά τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Και μάλιστα μπήκε και στην Εντατική καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες γιατροί του.

Η μητέρα του Στάθη Αγγελόπουλου, Άννα Βασιλείου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής ξεπέρασε τον κίνδυνο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα. Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει…. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης»!

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Alpha Παντού» για την κατάσταση της υγείας του: «Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε».

Και τόνισε ο αδερφός του: «Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορονοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο.».

Πηγή: Parapolitika