ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

‘Εως τα τέλη Αυγούστου θα μετακινηθούν προς όμορα νοσηλευτικά ιδρύματα του ΕΣΥ τριακόσιοι (305) από τους τριακόσιους σαράντα (340) εργαζόμενους του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», στα πλαίσια της διαθεσιμότητας – κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτό πληροφορηθήκαμε ότι δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο «Αγία Βαρβάρα», χωρίς πάντως να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Αττικής που λειτουργεί στην πόλη μας εδώ και εκατό και πλέον χρόνια.

Ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε επίσης από τους γιατρούς (δεν συμπεριλαμβάνονται στους 305) και τους εργαζόμενους του «Αγία Βαρβάρα» να καταθέσουν άμεσα τα βιογραφικά σημειώματά τους, καθώς, εάν δεν τα καταθέσουν, θα πάρουν την άγουσα, όπως προβλέπεται, για την έξοδο από το ΕΣΥ και το δημόσιο.

Oι εργαζόμενοι μπορούν να δηλώσουν σε ποιο νοσοκομείο από το “ΑΤΤΙΚΟΝ”, ΤΖΑΝΕΙΟ Πειραιά και ΓΕΝΙΚΟ Νίκαιας επιθυμούν να μετακινηθούν.