Στρώματα, μπάζα, κουφώματα, ντουλάπια, πόρτες, χύμα, με ένα δήμο να αδυνατεί να τα μαζεύει εγκαίρως

Το θέμα δεν είναι καινούργιο, αλλά όσο δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός καθαριότητας στην πόλη μας, η εικόνα της θα είναι απογοητευτική, όσον αφορά τις διάφορες σαβούρες που είναι πεταμένες στους δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια και γωνίες της πόλης μας.

Με συμπολίτες μας να μην υπολογίζουν την υποβάθμιση του περιβάλλοντος που ζουν τα παιδιά μας κι εμείς, συνεχίζουν να πετάνε ανεξέλεγκτα ότι δεν χρειάζονται πλέον.

Στρώματα, μπάζα, κουφώματα, ντουλάπια, πόρτες, χύμα όπου τους βολεύει με ένα δήμο να αδυνατεί να τα μαζεύει εγκαίρως και με τη ζέστη να είναι πρώτης τάξεως κατάλληλη εποχή για μετάδοση ασθενειών.

Με ένα δήμο που δεν έχει κατορθώσει ακόμα να πείσει εκείνους που βρομίζουν το περιβάλλον, να μη το πράττουν, καταδικάζοντας όμως τους υπόλοιπους “συνετούς” πολίτες να ζουν σε τέτοια πόλη.

Χρόνος για άλλες καθυστερήσεις και εφαρμογή των όσων προβλέπονται δεν υπάρχει πλέον αφού έχει εξαντληθεί η υπομονή των πολλών απέναντι στην αυθαιρεσία των ελάχιστων, με το δήμο θεατή των τεκταινόμενων.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι όλες χθεσινές. Εάν μεταξύ αυτών υπάρχουν και αντικείμενα που έχετε ξαναδεί από προηγούμενη ανάρτησή μας, είναι επειδή υπάρχουν εκεί από την περασμένη εβδομάδα.

Για να διευκολύνουμε λίγο τα συνεργεία που μαζεύουν μέσα στη ζέστη τις σαβούρες και να μη τα ψάχνουν, αυτά βρίσκονται στις εξής οδούς:

Σμύρνης, Κισσάμου, Ρόδου, Μεσογείων, Μαρίνου Αντύπα, Αριστοφάνους, Αθηνάς, Περικλέους, Μακαρίου κ.ά

Πάντως έως ότου πεισθούν οι συμπολίτες μας να μην πετάνε ανεξέλεγκτα σαβούρες στους δρόμους, ο δήμος οφείλει να τα απομακρύνει σύντομα από τα σημεία που είναι πεταμένα.