Ο δήμος για την αλλαγή μονοδρόμησης της Ανδρέου Δημητρίου

Με δελτίο τύπου εχθές το απόγευμα, ο δήμος προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για την ξαφνική αλλαγή φοράς του μονόδρομου Ανδρέου Δημητρίου με κατεύθυνση πλέον από την Βενιζέλου προς την οδό Καραολή.

Η ξαφνική αλλαγή της κατεύθυνσης της Αν. Δημητρίου προκάλεσε αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όσους θέλουν να βγουν στην Βενιζέλου, αφού πλέον από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπάρχει δρόμος με κατεύθυνση την κεντρική μας λεωφόρο.

Η οδός Καλαντζάκου φυσιολογικά και προς διευκόλυνση των οδηγών θα έπρεπε επίσης να αντιστραφεί, αλλά  δεν αντιστρέφεται, χωρίς όμως να δίνονται εξηγήσεις για ποιον λόγο.

Υπάρχει πάντως δέσμευση για τοποθέτηση φαναριών στην Ανδρέου Δημητρίου και επαναφορά της κατεύθυνσής της προς την Ελ. Βενιζέλου…

Η δικαιολογία περί κακής ορατότητας των οδηγών λόγω της εισόδου του σταθμού ΜΕΤΡΟ που εμφανίζεται να είναι η αιτία πρόκλησης συγκρούσεων δεν είναι κατά την άποψή μας η μοναδική και η κυρίαρχη, όταν συνεχώς υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα επί της Βενιζέλου πλησίον της Ανδρέου Δημητρίου και επάνω στις γωνίες και για το ζήτημα αυτό, που ο δήμος αδυνατεί να αντιμετωπίσει δεν γίνεται καμία κουβέντα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί και είναι χθεσινή, είναι αποκαλυπτική.

Δύο Ι.Χ. παρκαρισμένα ΑΚΡΙΒΩΣ στις γωνίες της Ανδρέου Δημητρίου και ένα τρίτο επί της Βενιζέλου.

Πως να έχει ορατότητα ο οδηγός του ασημί οχήματος που κατευθύνεται στην κεντρική μας λεωφόρο; Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις;

Αυτά κρύβουν την ορατότητα, όλα τα άλλα είναι…

Παρακάτω δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του δήμου: