Παρά τη μικρή συμμετοχή παιδιών στο “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”, θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί…

Με μικρότερη, του αναμενόμενου, συμμετοχή παιδιών, ξεκίνησε εχθές Δευτέρα το πρόγραμμα “ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”, που διοργανώνει ο δήμος επί σειρά δεκαετιών, από εποχής Σουλιμιώτη, του οποίου άλλαξε εφέτος την ονομασία του σε “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”.

Επίσης για πρώτη φορά το κάθε παιδί, για να συμμετάσχει πληρώνει 15 ευρώ εγγραφή.

Μόλις που πλησιάζουν τα 40 παιδιά που εγράφησαν σε αυτό, από τα 1.200 περίπου που πάνε στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, με αποτέλεσμα να ανασκουμπωθούν οι υπεύθυνοι ροής του προγράμματος και από τους τρεις χώρους που είχαν επιλεγεί για το πρόγραμμα (αρχικά ήταν τέσσερις) να μεταφερθούν όλες οι δραστηριότητες και όλα τα παιδιά σε έναν χώρο και συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου, για το δεκαήμερο που θα διαρκέσει το πρόγραμμα.

Εχθές πρώτη ημέρα του προγράμματος, τα παιδιά ασχολήθηκαν με το μπάσκετ, το βόλεϊ, το σκάκι, το τραμπολίνο, το μίνι τένις, τα kids athletics, τη μουσική, τα καλλιτεχνικά και τους παραδοσιακούς χορούς.

Σήμερα τα παιδιά θα ασχοληθούν εκτός των άλλων, με τα ιδιαίτερα αθλήματα της ξιφασκίας και της τοξοβολίας .

Οι υπεύθυνοι  του προγράμματος μας δήλωσαν πως θα εφαρμοστεί κανονικά το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και οι δραστηριότητες που έχουν επιλεγεί, ανεξάρτητα του ενός χώρου που θα χρησιμοποιηθεί.