Ένα απλό και δίκαιο αίτημα συμπολιτών μας, δεν βρίσκει ανταπόκριση από το δήμο…

Τόσο η εφημερίδα μας, όσο και συμπολίτες μας με σχόλια τους και αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο έχουμε αναφερθεί στο λάθος σημείο που είναι τοποθετημένος ο κάδος απορριμμάτων στη γωνία Σίφνου και Βουτένης.

Κρύβει εντελώς την ορατότητα στους οδηγούς που από την Βουτένης θέλουν να βγούν στον κεντρικό δρόμο, αναγκάζοντας τους να περάσουν έως το κέντρο της Σίφνου να δουν εάν κατεβαίνει κάποιο άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να έχουμε συχνές συγκρούσεις οχημάτων.

Είναι αδιανόητη όμως η στάση του δήμου να μην μετακινεί τον κάδο στην απέναντι γωνιά στην οποία υπάρχει μάλιστα και εσοχή στο δρόμο για το σκοπό αυτό (κάτω από το πεύκο αριστερά της φωτογραφίας μας) και βρίσκεται και σε ακάλυπτο χώρο και όχι μπροστά σε κατοικίες.

Η στάση αυτή του δήμου, κοστίζει στους συμπολίτες μας χρήματα από τις επισκευές των οχημάτων τους, εκτός βέβαια από το κυριότερο που έχει να κάνει με την ασφάλεια τους.

Για να δούμε πότε ο δήμος θα σκύψει στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας και τα δίκαια αιτήματά τους που είναι και ανέξοδα για το ταμείο του δήμου…

Απορίας άξιον πάντως αυτό που συμβαίνει…