Eκδηλώσεις της δομής ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.» παρουσία του κ. Α. Λεωτσάκου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

          Περιστέρι, 5 Ιουλίου 2021

 

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στις εκδηλώσεις της δομής ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.».

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, είχε την τιμή και τη χαρά να παραβρεθεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.) και οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Ι & ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΙΙ»  του Γαλατσίου και «ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΙΙΙ & ΑΜΑΛΘΕΙΑ IV» του Χαϊδαρίου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης Ατόμων με Αναπηρία Κ.Ε.Α/Α.Μ.Ε.Α.» Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Bazaar και το πλήρες εκθετήριο με τα έργα των παιδιών των προαναφερθείσων δομών, δίνοντας την ευκαιρία για δημιουργικότητα και κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, πόσο μάλιστα σε μία περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης και αναστολής πολλών δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης στηρίζουν δράσεις κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, με στόχο τη δημιουργία μίας υγιούς κοινωνίας που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους και θα δίνει ίσες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθηνών

ant.dta@patt.gov.gr