Οι αρμόδιοι, οι υπεύθυνοι και λοιποί συνοδοιπόροι ας δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα σχόλια του απλού κόσμου

Ζούμε στην εποχή της υπερπληροφόρησης και της ταχύτατης αναμετάδοσης ειδήσεων και πληροφοριών, μέσω του διαδικτύου, από ενημερωτικά sites και προσωπικές ιστοσελίδες.

Είναι αναπόφευκτο λοιπόν, μέσα από τον όγκο αυτών που αναρτώνται, να υπάρχουν διάφορες – διαφορετικές εκτιμήσεις επί των γεγονότων και συμβάντων, όσον αφορά την ειδησεογραφία που καθημερινά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Φυσιολογικά απόλυτα αυτό, διότι το κάθε μέσον ενημέρωσης  βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία, αισθητική, εμπειρία, ανιδιοτέλεια ή ιδιοτέλεια, επιθυμία να προσφέρει ή να τ΄ “αρπάξει”, να δώσει ή να πάρει, να ενημερώσει ή να παραπληροφορήσει, να αποκαλύψει ή να συγκαλύψει, να καταγγείλει ή να δικαιολογήσει, να κριτικάρει ή να αποσιωπήσει, να προβάλλει ή να προσβάλλει τη νοημοσύνη του άλλου κλπ. κλπ…

Επειδή λοιπόν αυτή είναι μια πραγματικότητα, οι αρμόδιοι, οι υπεύθυνοι και λοιποί συνοδοιπόροι ας δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα σχόλια του απλού κόσμου, που γίνονται κάτω από τα διάφορα δημοσιεύματα.

Σχόλια προτάσεις, υποδείξεις, παράπονα και ας φροντίσουν να τα μελετούν και να ανταποκρίνονται στα διάφορα αιτήματα που προβάλλονται μέσω αυτών των σχολίων, με ευκαιρία τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις.