Στο Άλσος Δόξης ο δήμος, μετά τα δημοσιεύματά μας και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής…

Μετά από επανειλημμένα δημοσιεύματα, σχόλια συμπολιτών μας, διαμαρτυρίες και αγανάκτηση κατοίκων της περιοχής, σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του Άλσους Δόξης, ο δήμος αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο, κάτω από την πίεση των παραπάνω.

Παγκάκια καταστραμμένα,  δάπεδο της παιδικής χαράς ξηλωμένο και επικίνδυνο για τα παιδιά, σοβαροί τραυματισμοί  παιδιών από υψομετρικές διαφορές της παιδικής χαράς, σφηκοφωλιές, σημείο των ορίων Άλσους με Δρομοκαΐτειο χωρίς περίφραξη με υψομετρική διαφορά 4 – 5 μέτρα και άλλα συνθέτουν το περιβάλλον αυτού του χώρου.

Ένα φυσικό πάρκο έχει αφεθεί στην τύχη του τόσο καιρό και χρειάζονται δημοσιεύματα, αναρτήσεις, σχόλια για να πράξει ο δήμος τα αυτονόητα.

Ας ελπίσουμε πως ο δήμος θα κάνει ολοκληρωμένη παρέμβαση και όταν αποχωρήσει από τον χώρο δεν θα υπάρχουν ατέλειες ή μισές δουλειές.

Στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύουμε με τον εργαζόμενο να βάφει ένα παγκάκι στον  χώρο, υπάρχει μια πινακίδα που γράφει: “ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ”, βλέπετε πουθενά πράσινο αγαπητοί αναγνώστες στον χώρο αυτό, εκτός χώματος και σκουπιδιών;