Έλεγχος στοιχείων από τους Δήμους για τις σχολικές μονάδες

Με έγγραφο της 2021 Αριθμ. Πρωτ.: 44798 η Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζητάει από τους δήμους την επαλήθευση των στοιχείων που αφορούν την επιφάνεια των σχολικών μονάδων και τα είδη των αιθουσών που χορηγήθηκαν στο ΥΠ.ΕΣ. από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Συγκεκριμένα το Υπουργεί έστειλε έγγραφο με θέμα: Έλεγχος στοιχείων που αφορούν στις σχολικές μονάδες της Χώρας.

Στο πλαίσιο της επεξεργασίας και ανάλυσης στοιχείων που δύναται να ληφθούν υπόψη για τον καθορισμό του προσωπικού καθαρισμού των σχολικών μονάδων της Χώρας για το επόμενο σχολικό έτος (2021-2022), χορηγήθηκαν στην υπηρεσία μας στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, (εικόνα της 27ης Μαίου 2021) αναφορικά με την επιφάνεια όλων των χώρων των σχολικών μονάδων, διαχωριζόμενα ανάλογα με το καθεστώς λειτουργίας κάθε χώρου και κάθε μονάδας (σχολικές μονάδες σε λειτουργία ή σε αναστολή λειτουργίας, χώροι ενεργοί και μη ενεργοί).

Δεδομένου ότι τα εν λόγω στοιχεία σε ορισμένες περιπτώσεις χώρων είναι ελλιπή ή εμφανίζουν ακραίες τιμές, προς διασφάλιση της πληρότητας και αξιοπιστίας των δεδομένων, με το παρόν καλούνται οι Δήμοι της Χώρας να προβούν σε έλεγχο αυτών, συμπληρώνοντας τις ελλείψεις ή/και διορθώνοντάς τα.

Πηγή: MyOTA.gr