Προοδευτική » Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2021 στον αίθριο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου στα Ριμινίτικα, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ομοφωνίας και ομοψυχίας, η Γενική Συνέλευση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Εγκρίθηκαν από το σώμα ο απολογισμός του 2020, ο προϋπολογισμός του 2021, όπως και η έγκριση τροποποίησης του καταστατικού για την εναρμόνιση σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

Πέρα από τα διαδικαστικό κομμάτι,  τα μέλη της ΑΠΕ, συζήτησαν για διάφορα θέματα, που αφορούσαν την χρονιά που πέρασε και έληξε άδοξα λόγω πανδημίας, αλλά και για τη  νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

Συζήτησαν και πληροφορήθηκαν για τις  ακαδημίες της ομάδας, ενώ στο πλάνο του τη νέα περίοδο αναφέρθηκε και ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Κουνάδης.

Ακούστηκαν πολλές προτάσεις και ιδέες και προβλέπεται στο επόμενο διάστημα να δραστηριοποιηθούν οι διάφορες επιτροπές της ΑΠΕ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!