Νέα Υπηρεσία Υγείας, από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Νέα Υπηρεσία Υγείας

Για καλύτερη Ποιότητα ζωής

Τη δημιουργία Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας στην τελευταία του συνεδρίαση, στις 29 Απριλίου του 2015. Η προαναφερθείσα δομή θα λειτουργεί στην οδό Σερίφου, στον αριθμό 2 (πρώην ΠΙΚΠΑ) και θα συντονίζει την οργάνωση προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες, θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα αναπτύξει δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για τις διαθέσιμες υπηρεσίες Υγείας.

Σε μια περίοδο κρίσης ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δείχνει έμπρακτα την αφοσίωσή του στα θέματα κοινωνικής πολιτικής και την αταλάντευτη στράτευσή του στο πλευρό των πολιτών σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας. Γιατί μόνο Μαζί μπορούμε να περάσουμε την κρίση. Μόνο Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πόροι του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο και οι υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας θα φθάσουν σε εκείνους που πραγματικά τις έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης, και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντρέας Λεωτσάκος, συντόνισαν τις ενέργειές τους ώστε ένα ακόμη έργο πνοής για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας δήλωσε τα εξής : « Μαζί αλλάζουμε τη ζωή μας, μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τις ζωές όλων, να προλάβουμε τα προβλήματα Υγείας, να βοηθήσουμε αποτελεσματικά τους πιο αδύναμους. Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα είναι πρωτοπόρος σε κάθε ενέργεια που βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης στην πόλη μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας. »

 

Από το Γραφείο Τύπου