Προοδευτική » Γαβρίλος Αλεξάκης: “Τέτοια διαπόμπευση φτωχών ανθρώπων από ΔΕΔΗΕ και αστυνομία…”

Γαβρίλος Αλεξάκης: “Τέτοια διαπόμπευση φτωχών ανθρώπων από ΔΕΔΗΕ και αστυνομία…”


ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Τέτοια διαπόμπευση φτωχών ανθρώπων από ΔΕΔΗΕ και αστυνομία που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα τους δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Και είναι η δεύτερη φορά μετά τα Χριστούγεννα που γίνεται στην πόλη μας.

Αν ενεργούσε έτσι η αστυνομία και στους εμπόρους ναρκωτικών ή στους ληστές (πρόσφατα λήστεψαν τον πατέρα μου), θα ζούσαμε σίγουρα σε μια καλύτερη και ασφαλέστερη πόλη. Αλλά βλέπεις, αυτούς για κάποιους λόγους δεν τους αγγίζει κάνεις ενώ τα φτωχαδακια που χρωστάνε στην ΔΕΗ είναι εύκολος και βατός στόχος.

ΚΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΎΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΕΛΙΚΆ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ, ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΉΘΟΥΜΕ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ.

Σαν άνθρωπος που ασχολήθηκα με τα κοινά στις τελευταίες εκλογές και με ψήφισε ένα μεγάλο μέρος πολιτών αυτής της πόλης, θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη που δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους βοηθήσω.

Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω τον οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ενέργεια γίνει (από ομάδες – παρατάξεις – κινήματα -κόμματα) προς την επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος θα χαρώ να συμμετάσχω.

Αλλά όπως και να έχει το πράγμα … συγγνώμη.

Γαβρίλος Αλεξάκης

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!