Ευχές από τους Γονείς του Α΄ Γυμνασίου, για καλές διακοπές

Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε. Μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και κουραστική τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς αλλά και για τους γονείς.

Μια χρονιά ασφυκτικά μοναχική με κυρίαρχα τα συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας, ανελευθερίας και εσωστρέφειας. Χαρακτηριστικά που έρχονται σε αντίθεση με τη φύση, τον ψυχισμό και τις ανάγκες των παιδιών.

Πάραυτα, εκείνα προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες αλλά και στις επιταγές που μας επέβαλε η πανδημία, άντεξαν υπομονετικά και σχεδόν χωρίς παράπονο την νεα και δύσκολη πραγματικότητα, υπέμειναν με γενναιότητα και στωικότητα τις δυσμενείς συνθήκες και εν τέλει ανταπεξήλθαν ωσάν μικροί ήρωες!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς που πάρα τις δυσκολίες των καιρών στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων διατηρώντας το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους.

Όσο για τους τελειόφοιτους του σχολείου μας, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων φρόντισε να τους αποχαιρετήσει με τα καθιερωμένα μικρά αλλά γεμάτο αγάπη και σκέψη αναμνηστικά δωράκια τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές μας την Τετάρτη.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

Είθε να έχουν μια γεμάτη Ζωή, πλούσια σε όνειρα, εμπειρίες, στόχους και μονάχα ευχάριστες προκλήσεις!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Εις το επανιδείν 😉

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας