Τριανταδισέλιδο ενημερωτικό έντυπο κυκλοφόρησε η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα…

Από σήμερα το πρωί (11 Ιουνίου), θα αρχίσει η διανομή στη πόλη μας, ενός ενημερωτικού εντύπου που εξέδωσε η  Δημοτική Παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Γιάγκα.

Ο κος Γιάγκας και οι συνεργάτες του πήραν αυτή την πρωτοβουλία, με σκοπό – όπως αναφέρουν στο εισαγωγικό σημείωμα- να ενημερώσουν τους κατοίκους της πόλης μας για τις μέχρι τώρα δράσεις που ανέπτυξαν, για τις  παρεμβάσεις που έκαναν, για την κριτική που άσκησαν και για τις θέσεις  που προέβαλαν στο δημοτικό συμβούλιο, στα μέσα ενημέρωσης  και στην κοινωνία σχετικά με τα προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων της.

Σημειώνουν επίσης ότι, «οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης συμμετείχαν με συνέπεια στις συνεδριάσεις των οργάνων διοίκησης του Δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας ζωής), υπερψήφισαν όλες τις θετικές για την πόλη εισηγήσεις και καταψήφισαν διαδικασίες και συμπεριφορές που είχαν αρνητικό αποτύπωμα».

Το τριανταδισέλιδο ενημερωτικό έντυπο έφτασε στα χέρια μας εχθές το βράδυ.

Ξεφυλλίσαμε την καλαίσθητη έκδοση η οποία περιέχει  τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις της παράταξης Γιάγκα.

Οι σελίδες του γεμάτες από τη δραστηριότητα της παράταξης, δυο χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με θέματα που έχει θίξει η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, έχει καυτηριάσει και αντιπαλέψει.

Προτάσεις για το αύριο αυτής της πόλης και προς το συμφέρον των κατοίκων της.

Μέσα από την αρθρογραφία της αναδυκνείονται προβλήματα και προτάσεις.

Κριτική σε πράξεις της διοίκησης του δήμου, αλλά και μία διαφορετική φιλοσοφία για το μέλλον της Αγίας Βαρβάρας.

Το έντυπο έχει τυπωθεί σε αρκετά μεγάλο αριθμό ώστε να φτάσει σε όλα τα καταστήματα και νοικοκυριά του δήμου μας…