Δικυκλιστής παρέσυρε πεζή συμπολίτισσά μας στην Ελ. Βενιζέλου

Σήμερα το απόγευμα, στις 16:53΄ δικυκλιστής, στην Ελ. Βενιζέλου, κοντά στα φανάρια με την οδό 28ης Οκτωβρίου, προερχόμενος από την Ιερά Οδό, με κατεύθυνση την Αγία Βαρβάρα, παρέσυρε πεζή γυναίκα η οποία διέσχιζε την κεντρική μας Λεωφόρο, ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα και την έριξε στον δρόμο, όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυς.

Το θύμα φέρεται να τραυματίστηκε στην μέση, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Ενημερώθηκε το 166  και η Άμεση Δράση, όπου το μεν ασθενοφόρο έφτασε στις 17:22΄,  ενώ 5 λεπτά νωρίτερα είχε φτάσει το περιπολικό.

Μέχρι εκείνη την στιγμή η κυκλοφορία γινόταν με μεγάλη δυσκολία και με την βοήθεια δύο αυτοπτών μαρτύρων διευκολύνθηκαν τα οχήματα εναλλάξ να περνούν το σημείο κρατώντας σε ασφάλεια την συμπολίτισσά μας που ήταν ξαπλωμένη στο οδόστρωμα, χωρίς την δυνατότητα να μετακινηθεί με πόνους.

Εξαίρεση δύο οχήματα όπου οι επιβαίνοντες σε αυτά, απείλησαν τους εθελοντές παραβιάζοντας την διπλή διαχωριστική και κινούμενοι επικίνδυνα και με ταχύτητα.

Η τραυματισμένη παρελήφθη από το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο σε σχετικά καλή κατάσταση και με τις αισθήσεις της.