Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στην Ευελπίδων οι δύο κόρες της 64χρονης – Ζητούν δικαιοσύνη


Στην Ευελπίδων έφτασαν το πρωί της Τετάρτης οι δύο κόρες της 64χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα. Οι δυο γυναίκες μαζί με τον αδελφό της μητέρας τους και τη δικηγόρο τους Γιαννα Παναγοπούλου προσήλθαν στα δικαστήρια προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της» δήλωσε η Γ. Παναγοπούλου.

Η μία από τις δύο κόρες της 64χρονης μιλώντας σε δημοσιογράφους ζήτησε απόδοση δικαιοσύνης για την μητέρα της: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα».

Με τη σειρά του και εμφανώς καταβεβλημένος ο αδελφός της 64χρονης ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας πως, «ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Πηγή: Documento