Ξανά η ίδια εικόνα στις πολυκατοικίες – Πλύθηκε πλακόστρωτο από βρομόνερα πριν επισκευαστεί η διαρροή…

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν σχετικά με τη βλάβη που υπάρχει στην αποχέτευση της πολυκατοικίας πάνω από το ΚΕΦΑ με αποτέλεσμα βρομόνερα να τρέχουν στον κοινόχρηστο διάδρομο, κάτω από τα παράθυρα του Κέντρου.

Πρόσφατα όταν διενεργήθηκε στην περιοχή Test covid-19 από τον ΕΟΔΥ και το όχημα του είχε παρκάρει κοντά στο σημείο της διαρροής, οι δυσοσμίες ήταν ανυπόφορες, όπως και οι διαμαρτυρίες που ακούστηκαν.

Την Κυριακή που μας πέρασε ο δήμος στην εξόρμηση που έκανε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον, πήγε και σε αυτό το σημείο και με το πιεστικό του προσπάθησε να το καθαρίσει.

Έριξε σαπουνάδες και απολυμαντικά, αλλά χωρίς να έχει επισκευαστεί η βλάβη, πριν την καθαριότητα.

Αποτέλεσμα λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, η αποχέτευση να “χάνει” και ο διάδρομος να έχει, την πριν της καθαριότητας εικόνα.

Τέτοια επιτυχία!!!

Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα της περιοχής, ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτες σαβούρες σε παρτέρια, που καθαρίστηκαν την Κυριακή.

Αυτά σχετικά με την εξόρμηση του Δήμου, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ας πάει λοιπόν η υπηρεσία καθαριότητας να μαζέψει τα πρώτα αντικείμενα που εμφανίστηκαν στα παρτέρια, αφού είναι και η δουλειά της αυτή.

Εκτός κι εάν ο δήμος σκέπτεται να επαναλάβει την ίδια δραστηριότητα, στο ίδιο σημείο σύντομα, με τη συμμετοχή συνδημοτών μας, στα πλαίσια… ας βρει κάτι να ονομάσει…