Στόχος να λειτουργήσουν τα σιντριβάνια εντός του μήνα – Γενναίο κλάδεμα δένδρων στη πλατεία…

Με στόχο να λειτουργήσουν τα σιντριβάνια εντός του μήνα και σίγουρα πριν την εορτή του Προφήτη Ηλία, προσπαθεί ο δήμος, μετά την άθλια κατάσταση που είχαν καταντήσει.

Εχθές ο δήμος προχώρησε σε γενναίο κλάδεμα των δένδρων γύρω από τις λιμνούλες.

Μεγάλα κλαδιά από δένδρα κόπηκαν που οι κορμοί τους ήταν σαν να ήταν δένδρα από μόνα τους.

Τα κομμάτια τους διακρίνονται στην κάτω φωτογραφία μας τεμαχισμένα κάτω από το παγκάκι, ενώ τα κλαδιά από πεύκα, φοινικοειδή και πλατάνια γέμισαν τον κόσμο πριν απομακρυνθούν από το δήμο.

Θυμίζουμε πως επί τρεις και πλέον εβδομάδες οι λιμνούλες είναι άδειες από νερά αφού η μάκα που είχαν πιάσει τοιχώματα και πυθμένες κατέστρεψαν τα χρώματα που είχαν βαφτεί λιγότερο από ένα χρόνο.

Ξαναβάφονται, ενώ καθαρίστηκαν εξαρτήματα των μηχανισμών των σιντριβανιών τα οποία είχαν “μπουκώσει” από λάσπες και βρομιές.

Προχθές το πρωί έγινε τεχνικός έλεγχος από την εταιρεία που τα τοποθέτησε, στον ηλεκτρολογικό πίνακα, ενώ θυμίζουμε την συμβουλή της προς το δήμο, να γίνεται συχνότερα αλλαγή νερών και συντήρηση των λιμνών.

Ελπίζουμε πως όταν με το καλό επαναλειτουργήσουν ο δήμος να φροντίζει για τη συχνότερη καθαριότητά τους.

Πάντως δεν έχουν κλείσει χρόνο από την ημέρα που επαναλειτούργησαν και έφτασαν σε αυτό το σημείο…

Το κόστος των μηχανισμών είναι υψηλό και ο δήμος οφείλει να είναι προσεκτικός με την περιουσία του δήμου.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!