Αφιέρωμα στη σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού, από Δήμο και Περιφέρεια

Με απόφαση της η Περιφέρεια θα καλύψει τα έξοδα διοργάνωσης αφιερώματος στη Βίκυ Μοσχολιού, στο δήμο μας.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

“Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει αυτή τη χρονιά ένα αφιέρωμα στη σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού, ο οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2021. Σκοπός είναι να θεσπιστεί ένα Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαϊκού Τραγουδιού, σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, αφιερωμένο στη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού, φέροντας παράλληλα το όνομά της.

Η Βίκυ Μοσχολιού έζησε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις όπως διαγωνισμό λαϊκού τραγουδιού και κορυφώνεται με μία μεγάλη εκδήλωση – τραγούδι – αφιερωμένη στην μνήμη της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η Περιφέρειας Αττικής προτίθεται να συνδιοργανώσει την εκδήλωση, συμμετέχοντας με το ποσό των 15.000 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., πλέον πνευματικών δικαιωμάτων αν και όπου προκύπτουν και αφορά διοργάνωση της εκδήλωσης, αμοιβές καλλιτεχνών κι έξοδα τεχνικού εξοπλισμού που πιθανόν προκύψουν.

Σε περίπτωση μετάθεσης των ημερομηνιών που αρχικά θα οριστούν ή του τόπου, λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα από την εξέλιξη της πανδημίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέο μεταγενέστερο χρόνο ή τόπο.

Σε όλες τις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται οι δαπάνες ήχου και φωτισμού.

Οι δαπάνες που πρόκειται να καλυφθούν, θα βαρύνουν τον ΚΑΕ 0844 προϋπολογισμού έτους 2021 της Περιφέρειας Αττικής”