Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο, για τα κρούσματα covid-19

“Εργαζόμενοι και Παιδιά βρέθηκαν, με ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, απροστάτευτοι στην πανδημία και από τον μέχρι σήμερα αριθμό των διαδοχικών κρουσμάτων διαφαίνεται καθαρά η αποτυχία και η αναποτελεσματικότητα των μέτρων λήψης πρόληψης που έλαβαν ενάντια στην πανδημία.

Παρά τις έκδηλες ανησυχίες και προειδοποιήσεις των εργαζομένων οι υπεύθυνοι της Διοίκησης τις αγνόησαν. Από τα αποτελέσματα είναι εκτεθειμένοι και οι ευθύνες που φέρουν τεράστιες.

Στο βωμό της μη διακοπής των υπηρεσιών δεν υπολόγισαν το ανθρώπινο κόστος και θυσίασαν την υγεία των εργαζομένων και των παιδιών.

Καλούμε και ζητούμε από τη Διοίκηση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, να σταθεί επιτέλους δίπλα στις ανάγκες των εργαζομένων, να τους προστατέψει με κάθε τρόπο, προς όφελος της υπηρεσίας και των δημοτών”.

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο και κυκλοφόρησε με αφορμή τα τελευταία κρούσματα covid-19 στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό της πόλης μας, στην οδό Σίφνου και τον τρόπο αντιμετώπισής της κατάστασης από τη διοίκηση του δήμου: