ΚΕΠ Υγείας: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Δράσεις Διαχείρισης άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πανελλήνιες Εξετάσεις: Δράσεις Διαχείρισης άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 13.30

Το άγχος των μαθητών την περίοδο των εξετάσεων είναι μια δικαιολογημένη αντίδραση αφού αφορά στο μέλλον τους. Πώς όμως μπορούν να  διαχειριστούν αυτή την κατάσταση με τον πιο δημιουργικό τρόπο και πως μπορούν οι ενήλικες που πλαισιώνουν το παιδί να βοηθήσουν σε αυτό;

Ο Δήμος μας στηρίζει τη Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων» που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ και η Κεντρική Δομή των ΚΕΠ Υγείας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 13.30. Αφορά σε μαθητές και ενήλικες και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Zoom https://zoom.us/j/97014128656 και στο Facebook  του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγίας Βαρβάρας (https://www.facebook.com/kepygeiasagiasvarvaras/)

Ομιλήτρια  είναι η Ψυχολόγος κυρία Σμαράγδα Χρηστάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας στο τηλέφωνο: 2105690436.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!