Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά»


Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, οργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 18:30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή,Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλοuς ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.Η έκτη διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021,θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα το «Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα». Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο:

📌Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe2k-2BebKstX…/viewform
📌Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το e–mail σας, στο οποίο θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας.
📌Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Κυριακή 30/5/2021 στις 17:00 καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.
📌Μετά την ολοκλήρωση των 7 θεματικών παρουσιάσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!