Παραμελημένη και η οδός Λυκούργου – Εγκαταλελειμμένα σκαλοπάτια και παρτέρια…

Υπάρχουν σημεία της πόλης μας τα οποία είναι παραμελημένα από το δήμο και οι κάτοικοι αυτών των γειτονιών διαμαρτύρονται έντονα.

Ιδιαίτερα όσοι μένουν στην κάτω Αγία Βαρβάρα, συνεχώς με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους.

Πάντως τέτοιες γειτονιές, στις οποίες τα σημάδια εγκατάλειψης είναι έντονα, υπάρχουν και σε άλλα σημεία της πόλης μας.

Χαρακτηριστικό είναι το κομμάτι των σκαλοπατιών της οδού Λυκούργου, κοντά στον Προφήτη Ηλία.

Τα παρτέρια σε αυτά τα σκαλοπάτια είναι μέσα στα σκουπίδια και με τα ξερά χόρτα να είναι πρώτης τάξης προσάναμμα, οι κάτοικοι ζουν αναγκαστικά σε αυτό το περιβάλλον.

Ο δήμος έχει αντιληφθεί πως η Αγία Βαρβάρα δεν είναι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι, αλλά και οι γειτονιές, οι μικρότεροι δρόμοι, οι απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες επίσης κατοικούν άνθρωποι, συμπολίτες μας, οι οποίοι πληρώνουν κανονικότατα Δημοτικά τέλη καθαριότητας;

Κάτοικοι που επένδυσαν τις οικονομίες τους για να κτίσουν ένα σπίτι για να στεγάσουν τις οικογένειές τους και ο δήμος οφείλει να τους σέβεται και να τους παρέχει εκείνα για τα οποία τον πληρώνουν, 365 ημέρες το χρόνο…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!