Γενική καθαριότητα στο ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ, μετά από μήνες…

Επιτέλους μετά από μήνες εμφανίστηκε συνεργείο του δήμου για να  καθαρίσει, να κλαδέψει τον κήπο του και να  κάνει ευπαρουσίαστο το ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ. Δεν γνωρίζουμε εάν συνέβη αυτό επειδή πρόκειται  να γίνει γάμος σε λίγες ημέρες στον χώρο και εμφανίστηκε με αφορμή αυτό το γεγονός ο δήμος, αλλά καιρός ήταν.

Μήνες είχε να πατήσει κάποιος για να καθαρίσει τουλάχιστον τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του και τα μπαλκονάκια του, τα οποία είναι προσβάσιμα σε όποιον θέλει και είχαν μεταμορφωθεί σε σκουπιδότοπους.

Αποτσίγαρα, αποφάγια, μπουκάλια και αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών, πλαστικές σακούλες με σκουπίδια όλα στο μαρμάρινο μπαλκονάκι του.

Μη ξεχνάμε και το αυτοκόλλητο της ΕΥΔΑΠ στην κεντρική είσοδο του ΚΕΝΤΡΟΥ, από τον Μάρτιο που ενημερώνει πως η κατανάλωση νερού είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με την περίοδο της προηγούμενης χρονιάς.

Τώρα εάν συμβαίνει αυτό χρειάζεται κάποια εξήγηση, για έναν χώρο ο οποίος είναι κλειστός επί μήνες.

Πάντως δύο μήνες μετά, το αυτοκόλλητο μέχρι κι εχθές ήταν κολλημένο στην πόρτα.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να κάνουμε μία ιδιαίτερη αναφορά στην κ. Νάντια, εργαζόμενη επί χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου για την συνέπεια που την διακρίνει όλο αυτό το διάστημα που εργάζεται και προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η κ. Νάντια πρόκειται τον επόμενο μήνα να καταθέσει τα χαρτιά της για συνταξιοδότηση, μετά από χρόνια στο δήμο και στη φωτογραφία μας βρίσκεται στο Κέντρο  για την καθαριότητά του…

Γειά Σου κ. ΝΑΝΤΙΑ!!!