Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, τα δημοσιεύματα και ο προγραμματισμός του δήμου…

Διαβάσαμε άρθρο του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, σχετικά με τις παρεμβάσεις του δήμου στο προαύλιο του 11ου Νηπιαγωγείου και εκείνο των Α΄  ΓΕΛ και 2ου Γυμνασίου.

Υποστηρίζει πως ο δήμος δεν πήγε σε αυτά τα σχολεία για να καθαρίσει τα προαύλια τους μετά από σχετικά δημοσιεύματα, αλλά επειδή ήταν προγραμματισμένες εργασίες, αναφέρει:

Θυμίζουμε πως τόσο για το προαύλιο του 11ου Νηπιαγωγείου, όσο και για εκείνο των Α΄ ΓΕΛ και 2ου Γυμνασίου, είχαν υπάρξει δημοσιεύματά μας και συνεργείο του δήμου, είδαμε να εμφανίζεται ΜΕΤΑ από αυτά, στα σχολεία για καθάρισμα, αν και το καθάρισμα έπρεπε να είχε γίνει πριν την έναρξη των μαθημάτων. Πέντε μήνες κλειστό το Νηπιαγωγείο!!!.

Γράφει ο κ. Σωτηρόπουλος σε άλλο σημείο του κειμένου του:

Κύριε Σωτηρόπουλε, από που να πληροφορηθούμε την επίσκεψή σας; Εάν είχαμε ενημέρωση από το δήμο, βεβαίως και θα υπήρχε ρεπορτάζ. Η εφημερίδα μας ΠΑΝΤΑ δημοσιεύει τα δελτία τύπου που μας έρχονται. Ας ψάξετε αλλού τους υπευθύνους για την μη ενημέρωσή μας και κατ΄ επέκταση των αναγνωστών μας. Αυτά φυσικά εάν η αναφορά σας, αφορά την εφημερίδα μας, διότι δεν είστε σαφής σε ποιόν αναφέρεστε, σε αντίθεση με εμάς.

Ακόμα, από την καλή διάθεση και πρόθεση που μας διακρίνει απέναντί του, ρωτάμε τον κ. Αντιδήμαρχο: Γιατί κ. Σωτηρόπουλε περιμένατε στο 11ο Νηπιαγωγείο  να πάτε, αφού τελειώσει το ωράριο, επειδή τα παράθυρα εν ώρα μαθήματος είναι ανοικτά και προφανώς δε θέλατε να ενοχλήσετε νήπια και νηπιαγωγούς και βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που επικαλείστε, ενώ στο Λύκειο και στο Γυμνάσιο πήγατε την ώρα που έκαναν τα παιδιά μάθημα, με αποτέλεσμα την παρέμβαση μαθητών και καθηγητών κατά δήλωση μαθητή, για το θόρυβο που γίνονταν;

Βεβαίως δεν μπορούσατε να προβλέψετε τι θα γίνονταν, επειδή το κείμενό σας γράφτηκε νωρίτερα.

Ο προγραμματισμός σας, όμως δεν ήταν της τελευταίας στιγμής, έτσι δεν είναι, αυτό δεν ισχυρίζεστε;

Αυτονόητο βεβαίως είναι, πως όταν αναφερόμαστε σε εσάς εννοούμε το δήμο.

Τι σόϊ προγραμματισμός είναι αυτός;

Δεν το προχωράμε  άλλο. Ο κόσμος καταλαβαίνει και τον ρόλο σας και τον δικό μας.

Εσείς πρέπει να ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και ο τύπος να επισημαίνει καθυστερήσεις, παραβλέψεις, αδυναμίες του δήμου.

Αντί κάθε φορά που πάτε σαν δήμος να καλύψετε μία ανάγκη για την οποία έχει γίνει αναφορά προηγουμένως από την εφημερίδα μας ή άλλη πηγή, απλά λύνατε το πρόβλημα και δεν  βγαίνατε να προσπαθείτε,  κατηγορώντας μάλιστα και ειρωνευόμενοι τα όποια δημοσιεύματα και επισημάνσεις σε αυτά, θα ήταν καλύτερα…

Σκεφτείτε το, ή τέλος πάντων προγραμματίστε το στο μυαλό σας…

Οι εργασίες πάντως καθαρισμού των προαυλίων δεν ολοκληρώθηκε. Καθαρίστηκε ο χώρος του Β΄ Γυμνασίου, στο οποίο Διευθύντρια είναι η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. κ. Φέγγη, ενώ κάποια στιγμή θα καθαριστεί ευελπιστούμε και το προαύλιο του Α΄ Λυκείου.

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες του χώρου πριν και μετά το δημοσίευμά μας:

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ