Συμπολίτης μας, για τις χελώνες στο σιντριβάνι στον Προφήτη Ηλία

Συμπολίτης μας με χθεσινή ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρεται στις χελώνες που υπάρχουν στο σιντριβάνι στον Προφήτη Ηλία και υποδεικνύει τρόπους επιβίωσής τους, προς τους αρμόδιους:

Το σχετικό κείμενό του:

“Απευθυνόμενος στον δήμο θα ήθελα να επισημάνω πως η κατάσταση αυτή είναι επιεικώς απαράδεκτη. Οι χελώνες αυτές είναι τουλάχιστον ένα μήνα εδώ στο συντριβάνι του προφήτη Ηλία.

Ήταν και άλλες, αλλά πέθαναν. Αυτές οι χελώνες είναι του νερού και είναι καλό γι’ αυτές να ζουν στο νερό. ΟΜΩΣ, είναι απαραίτητο να βγαίνουν έξω στην στεριά τουλάχιστον 2 ώρες την μέρα για να είναι στον ήλιο, κάτι που δεν δύνανται να κάνουν στο συντριβάνι.

Έχω πάρει αφενός εγώ και αφετέρου γείτονες μου στον δήμο και λύση δεν έχει βρεθεί, καθώς δεν δίνεται η προσοχή που θα έπρεπε να δοθεί.

Μάλλον είμαστε φιλόζωοι μόνο για σκύλους και γάτες…

Εάν λοιπόν, θεωρείται για τον Δήμο καταφύγιο για τις χελώνες το συντριβάνι του προφήτη Ηλία, είναι απαραίτητο να καθαριστεί (νομίζω πως απεικονίζεται η κατάσταση του από τις προκειμένου φωτογραφίες), να μην λειτουργεί το βράδυ διότι η πίεση του νερού τις πνιγεί και να φτιαξει ο δήμος μια σταθερή σανίδα για να ανεβαίνουν και να τις βλέπει ο ήλιος.

Ένα μήνα δεν κάνετε τίποτα!”