Δημοτικά τέλη, σχεδόν διπλάσια, της αξίας του ρεύματος σε λογαριασμό της ΔΕΗ

Την επόμενη φορά που κάποιος παινευτεί για την καθαριότητα που παρέχει ο Δήμος στους δημότες του, ή τις αλλαγές λαμπτήρων στο δημοτικό φωτισμό, που συμβαίνει να αλλάζουν μετά από εβδομάδες, αφού προηγηθούν πολλά τηλεφωνήματα στην αρμόδια υπηρεσία, να του δείξει το λογαριασμό της ΔΕΗ (φωτό), στον οποίο αναγράφονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας, φωτισμού και ΤΑΠ που πληρώνουμε για τα παραπάνω.

Ο λογαριασμός που δημοσιεύουμε συμπολίτη μας, για 57 ημέρες (2 Φεβρουαρίου 2021 έως 27 Απριλίου 2021, μέσα και οι Κυριακές) και έχει αξία ρεύματος 34,75 ευρώ, έχει χρεώσεις του δήμου 61,51 ευρώ. Δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο ποσόν για το ΔΗΜΟ και πάνω από ένα ευρώ την ημέρα!!!

Ο συμπολίτης μας θα πληρώσει συνολικά 127,00 ευρώ και από αυτά τα 61,51 ευρώ, θα μπουν στο ταμείο του δήμου.

Ανεξάρτητα του ποσού που πληρώνουμε για το ηλεκτρικό ρεύμα, τα έσοδα του δήμου είναι σταθερά και απαιτητά, έως την τελευταία δεκάρα.

Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες που πάμε διακοπές και δεν βγάζουμε σκουπίδια, πληρώνουμε κανονικότατα την περισυλλογή τους…

Τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουμε λοιπόν, είναι υπεραρκετά για να έχουμε τις όποιες  παροχές κάνει ο δήμος.

Ας πάψει λοιπόν το παραμύθι για την καθαριότητα και τον φωτισμό, που χρειάζονται αναβάθμιση και καλλιτέρευση στο κάτω – κάτω…

Τον χρυσοπληρώνουμε και τα απαιτούμε…