Προοδευτική » Νέο τροχαίο Νέστου και Μεγ. Αλεξάνδρου – Τραυματίας δικυκλιστής

Νέο τροχαίο Νέστου και Μεγ. Αλεξάνδρου – Τραυματίας δικυκλιστής

Νέο σοβαρό τροχαίο είχαμε για μία ακόμα φορά, με τραυματία δικυκλιστή στη διασταύρωση Νέστου και Μεγ. Αλεξάνδρου.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση όσοι κινούνται στην Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το Αιγάλεω απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά.

Παρ΄ ότι υπάρχει και σχετική απαγορευτική πινακίδα ΚΟΚ, ελάχιστοι τη σέβονται ή την παρατηρούν και στρίβουν, με αποτέλεσμα τις πολύ συχνές συγκρούσεις με οχήματα ή δίκυκλα που κατευθύνονται στην πόλη μας, μέσω του κεντρικού αυτού δρόμου.

Αυτή φαίνεται πως ήταν η αιτία του τροχαίου που συνέβη εχθές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή τον οποίο το ΕΚΑΒ διακόμισε σε Νοσοκομείο.

Επί τόπου έφτασε η Τροχαία αλλά και περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Αιγάλεω.

Η Τροχαία κατέγραψε το γεγονός ενώ οι της Δημοτικής Αστυνομίας έριξαν στο οδόστρωμα πριονίδι, προκειμένου να απορροφηθούν τα λάδια που χύθηκαν στο οδόστρωμα από τα εμπλεκόμενα τροχοφόρα.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως παρά την παρουσία της Αστυνομίας  και της Δημοτικής Αστυνομίας, υπήρχαν οδηγοί οι οποίοι έστριβαν αριστερά στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρά τις φωνές των οργάνων πως απαγορεύονταν αυτή η στροφή.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!