Προοδευτική » Ανταμοιβή στους εμβολιασμένους: Να μπαίνουν με πιστοποιητικό χωρίς μάσκα στα μαγαζιά

Ανταμοιβή στους εμβολιασμένους: Να μπαίνουν με πιστοποιητικό χωρίς μάσκα στα μαγαζιά

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Νίκος Σύψας καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των «ειδικών» έκανε λόγο για μία «καλύτερη κανονικότητα», τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει ανταμοιβή για όσους εμβολιάζονται, να μπαίνουν δηλαδή χωρίς μάσκα σε κλειστούς χώρους (ταβέρνες, εστιατόρια, κλαμπ κ.α.).

Για την οριστική επιστροφή στην… κανονικότητα, εξήγησε ότι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο ρυθμός των εμβολιασμών.

Ειδικά για τους εμβολιασμούς προειδοποίησε ότι χρειάζεται επαγρύπνηση και όχι υπερβολικός ενθουσιασμός, γιατί το καλοκαίρι που τα κρούσματα θα πέφτουν μπορεί πολλοί να αποφασίσουν να μην εμβολιαστούν.

«Δεν μιλάμε για ένα κανονικό καλοκαίρι. Αποστάσεις, μάσκες και πάνω απ’ όλα τα εμβόλια που είναι το ισχυρότερο όπλο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, χαρακτήρισε «πολύ καλή ιδέα» να επιτραπεί σε εμβολιασμένους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους όπως ρεστοράν, μπαρ και κλαμπ χωρίς μάσκα λέγοντας ότι θα είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή αλλά και κίνητρο για να προωθηθούν οι εμβολιασμοί.

Πηγή: TILESTWRA.COM

………………………………..

Λουκάς Πολυγένης: “Ξεκίνησε η διαδικασία της παραλαβής των χαλιών”


Φίλοι μου ξεκίνησε η διαδικασία της παραλαβής των χαλιών.. μη διστάσετε να με καλέσετε στο 2105317779 και στο κινητό 6979807984.

Για την παραλαβή και των δικών σας χαλιών..

Ειδικά φέτος με τον ιό ο καθαρισμός πρέπει να είναι από ειδικούς και όχι από περιπλανώμενους…

Δώστε μου την ευκαιρια να σας δείξω τι θα πει ποιότητα στον καθαρισμό.

Είμαστε εδώ για εσάς

Λουκάς Πολυγένης

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!