Μαρία Παπαδάκου: Έντονη η αντίδρασή της στο εξώδικο – Απάντηση προς τον κ. Μίχο

Έντονη ήταν η αντίδραση  της κ. Παπαδάκου στην εξώδικη διαμαρτυρία – όχληση του Δημάρχου της πόλης μας, κ. Μίχου, την οποία της κοινοποίησε με Δικαστικό Επιμελητή, τη Μ. Τετάρτη.

Θυμίζουμε, ότι η κ. Παπαδάκου, σε ανάρτησή της σε διαδικτυακό ιστότοπο, σχολίασε την κατά τη δική της άποψη υπάρχουσα κατάσταση στο Δήμο μας, ισχυριζόμενη, ότι τα πάντα ελέγχονται από τη Δημοτική Αρχή, κάνοντας αναφορά στον Τούρκο Πρόεδρο, Ερντογάν και τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του.

Ο κ. Μίχος θεώρησε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο της κ. Παπαδάκου, αν και δεν τον κατονομάζει, εν τούτοις τον “φωτογραφίζει”. Χαρακτήρισε το σχόλιο ως απολύτως ψευδές, συκοφαντικό, βαρύτατα προσβλητικό για την τιμή και την προσωπικότητά του ως άνθρωπο και εκτός των ορίων της καλώς εννοούμενης πολιτικής κριτικής, δικαίωμα το οποίο, όπως δηλώνει, αναγνωρίζει ως Δήμαρχος σε κάθε πολίτη.

Σε άλλο σημείο της εξωδίκου διαμαρτυρίας του, ο κ. Μίχος ισχυρίζεται ότι το δημοσίευμα της κ. Παπαδάκου του αποδίδει ποινικά και πειθαρχικά διωκόμενες πράξεις (όπως φακέλωμα). Τέλος, την καλεί, όπως εντός 10 ημερών αποκαταστήσει την εις βάρος του προσβολή, με δημοσίευση στον ίδιο ιστότοπο συγκεκριμένης δήλωσης – ανάκλησης του σχολίου της, την οποία την υπαγορεύει με τον τίτλο “ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ”, σημειώνοντας ότι όσα ανέφερε στο σχόλιό της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ότι ως αναληθή ήσαν βλαπτικά για την προσωπικότητά του.

Η κ. Παπαδάκου μας απέστειλε προς δημοσίευση την παρακάτω απάντηση, από την οποία προκύπτει, ότι δεν προτίθεται να ανακαλέσει το σχόλιο που είχε κάνει.

Εμείς ως Εφημερίδα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε κάθε πτυχή του θέματος αυτού…

Το μοναδικό μας σχόλιο! Όλα αυτά τρεις μέρες πριν το Πάσχα…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Απάντηση προς τον κο Μίχο:

“ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

Μεγάλη Τετάρτη φίλοι μου που λέτε ο καλόψυχος δήμαρχος της πόλης μας αποφάσισε να μοιράσει εξώδικα. Ένα από αυτά ήταν φυσικά για εμένα. Η αλήθεια είναι οτι ήταν κάτι που περίμενα καιρό απλώς δεν μπορούσα να μαντέψω το ακριβές χρονικό διάστημα που θα το έκανε. Είναι γνωστοί οι τρόποι που χρησιμοποιεί ο κύριος Μίχος όντας και ο ίδιος δικηγόρος για να εκφοβίζει και να φιμώνει τις φωνές που δε θέλει να ακούγονται.!!!

Στο θέμα μας όμως. Ο κύριος Μίχος λοιπόν προσβλήθηκε γιατί, απαντώντας σε σχόλια, παρομοίασα την πολιτική της δημοτικής αρχής με την πολιτική Ερντογάν.

Όπως μας ενημερώνει με το εξώδικο του, δεν τον κατονομάζω αλλά τον φωτογραφίζω. Λογικό ο κύριος Μιχος να το παίρνει προσωπικά και να “μυγιάζεται” καθώς με την κίνησή του αυτή με επιβεβαιώνει και δείχνει οτι έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Ερντογάν από όσα πίστευα ακόμη και εγώ.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που αναρτώ από την πασχαλινή επιστολή εκφοβισμού του δημάρχου, δε ζητά απλώς να κατεβάσω το σχόλιο μου αλλά να αναρτήσω και το κειμενάκι που βάση του άρθρου τάδε, νόμου τάδε έκατσε και μου έγραψε στο εξώδικο του.

Η απάντηση μου λοιπόν στον κύριο Μιχο αν και λογικά και εκείνος την περιμένει είναι οτι δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι και να με διατάζουν όπως έχει συνηθίσει με τους νέους του συνεργάτες, ούτε να μου υπαγορεύουν τι να πω.

Ζω σε μια δημοκρατική, ελεύθερη χώρα και εξέφρασα την καθαρά πολιτική μου άποψη σε ένα ελεύθερο μέσο που αφήνει όλες τις φωνές και τις γνώμες να ακούγονται. Που δεν είναι σαν το έντυπο που τον «λιβανίζει». Που δε φιμώνει την αντίθετη άποψη.

Όσο και να θέλει ο κύριος Μίχος εγώ τουλάχιστον δεν θα τον αφήσω να τα κάνει όλα τσιφλίκι του.

Όσον αφορά τη γνώμη μου δε θα μου απαγορεύσει κανείς να τη λέω με όποιον τρόπο και αν νομίζει οτι μπορεί να με εκφοβίσει. Ως εκ τούτου κύριε Μίχο, δεν πρόκειται ούτε να κατεβάσω τίποτα, ούτε να ανασκευάσω κάτι, ούτε να αναρτήσω το πολύ ωραίο κειμενάκι που μου υπαγορεύετε.

Υ.Γ.1: Αλήθεια, ποιό πολίτευμα είναι αυτό που προσπαθείς να καταργήσεις την ελευθερία του λόγου και θες να γράφονται και να ακούγονται μόνο αυτά που εσύ εγκρίνεις, θυμίστε μου; Μήπως είναι εφάμιλλο της πολιτικής του κυρίου Ερντογάν;

Υ.Γ.2: Να αναφέρω φυσικά οτι και ο κύριος Καπλάνης και ο κύριος Παπαθανασάκης έλαβαν εξώδικο για ακριβώς τον ίδιο λόγο που έλαβα και εγώ. Ο πρώτος δεν πρέπει να καταθέσει αυτά που γνωρίζει και μπορεί να αποδείξει στο δικαστήριο και τον καλεί να τα πάρει όλα πίσω. Και γιατί δεν αφήνει το δικαστήριο να αποφασίσει αν η κατάθεση του κυρίου Καπλάνη είναι ειλικρινής και οι αποδείξεις του ισχύουν, άραγε; ποιος ξέρει;

Τον δε κύριο Παπαθανασάκη αποφάσισε, πέρα απο το να προσπαθεί να τον κάνει να χάσει τη δουλειά του, να τον κάνει και αυτόν και το “Αγία Βαρβάρα official group” δεύτερο γραφείο τύπου του.

Θέλει να αφήνει να δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια που ο ίδιος εγκρίνει, αλλιώς θα τον τιμωρήσει που αφήνει, δημοκρατικά, να ακούγονται όλες οι γνώμες και δεν είναι υποτακτικός του.

Να τονίσω εδώ οτι εάν ο κύριος Παπαθανασάκης αποφασίσει να κατεβάσει το σχόλιο μου για να μην έχει περισσότερα προβλήματα, γιατί ήδη τον έχουν πιέσει μια φορά με τη δουλειά του, να το κάνει. Εγώ είμαι μαζί του και είναι ο μόνος λόγος που θα το δεχτώ. Δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία για να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του από την εκδικητική συμπεριφορά του Μίχου.

Υ.Γ.3: Αφού σε μένα στέλνει εξώδικα, σ αυτούς που τον «λιβανίζουν» στέλνει κάτι;!!!

Υ.Γ.4: Τέλος αναμένω τώρα και το εξώδικο του κυρίου Ερντογάν. Λογικά κι αυτός θα πρέπει να έχει θιχτεί που παρομοίασα την πολιτική του με αυτήν της δημοτικής μας αρχής!!!!