Σε άθλια κατάσταση ο χώρος στην Αγία Μαρίνα, απ΄ όπου περνούν οι πιστοί…

Μεγάλη εβδομάδα και παρά τα περιοριστικά μέτρα οι πιστοί επισκέπτονται τους Ναούς της πόλης μας για να παρακολουθήσουν τις λειτουργίες τους.

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στην κατάσταση που υπάρχει στο χώρο στο Ι. Μ. της Αγίας Μαρίνας, από τον οποίο πολλοί πιστοί θα περάσουν για να εκκλησιαστούν.

Μπάζα, σαβούρες, ελαστικά οχημάτων, σπασμένα έπιπλα, παλιά βαρέλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς θα το συναντήσει εκεί.

Ο χώρος αυτός ανήκει στο Ιερό Μετόχι, παρ΄ ότι υπάρχει επί χρόνια πινακίδα του δήμου με την οποία ανακοινώνεται πως θα δημιουργηθεί χώρος πράσινου εκεί. Δηλαδή ο δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να τον καθαρίσει.

Από τη στιγμή όμως που πάει και περιποιείται χώρους άλλων Ναών, που επίσης δεν υποχρεούται να κάνει, ας πάει να καθαρίσει και τον συγκεκριμένο…

Επειδή δεν πρόκειται μόνο για πέρασμα συμπολιτών μας και πιστών, αλλά διότι ο χώρος αυτός, στα όρια της πόλης μας είναι μία χωματερή με όλους τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που περιλαμβάνει και βρίσκεται ανάμεσα σε σπίτια που μεγαλώνουν μικρά παιδιά.