Μόλις άνοιξε το Α’ Λύκειο εμφανίστηκε ο δήμος για εργασίες – Πέντε μήνες ήταν κλειστό το Σχολείο !!!

Άνοιξαν τα λύκεια εχθές το πρωί με τις όποιες αδυναμίες λόγω του ελέγχου, των tests και των πιστοποιητικών που οφείλουν να έχουν οι μαθητές – τριες για να εισέλθουν.

Κατανοητά τα παραπάνω αφού γίνεται προσπάθεια να προσαρμοστούν όλοι στα νέα δεδομένα.

Εκείνο όμως που δεν είναι κατανοητό είναι πως μετά από ΠΕΝΤΕ μήνες κλειστό το Α΄ Λύκειο, εχθές το πρωί εμφανίστηκε συνεργείο του δήμου για να κάνει εργασίες.

Πέντε μήνες το Σχολείο κλειστό και με το που επαναλειτούργησε το Λύκειο, πήγε το συνεργείο, να κάνει ηλεκτρικές και οικοδομικές εργασίες του σε αυτό, όσο οι μαθητές προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα με τους καθηγητές τους.

Δεν γνωρίζουμε, αυτή τη στιγμή, εάν πρόκειται για εργασίες που έμειναν στη μέση προ πενταμήνου ή εντοπίστηκαν τώρα, σε κάθε περίπτωση πάντως το τάϊμινγκ ήταν άστοχο.

Τοποθετούνται φωτιστικά σε μια αίθουσα του Α’ ορόφου και περνιέται με ειδικό υλικό το ταβάνι της αίθουσας.

Οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν πάντως εχθές…

Σημειώνουμε πάντως πως ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος εμφανίστηκε εχθές στα δύο Λύκεια της πόλης μας για να δει πως πάνε τα πράγματα.

Επίσης ο κ. Σωτηρόπουλος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας, λίγο μετά την ανάρτηση του παρόντος για να μας ενημερώσει πως, ο Δήμος ενημερώθηκε πρόσφατα για τα θέματα στα οποία γίνεται παρέμβαση και δεν υπήρχε άλλος χρόνος ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα…