Συνεχίζονται τα σχόλια και τα παράπονα των συμπολιτών μας, για το εμβόλιο

Συνεχίζονται τα σχόλια που φτάνουν από συμπολίτες μας, στην εφημερίδα μας, σχετικά με τα Κ.Υ. που έχουν οριστεί μέσω άυλης συνταγογράφησης για τον εμβολιασμό τους και αφορά τις ηλικίες 65 – 69 ετών.

Όσοι προσπάθησαν να αλλάξουν το δήμο που τους στέλνει το σύστημα και να ορίσουν το Νομαρχιακό Νοσοκομείο της πόλης μας, δεν μπορούν αφού τα ραντεβού σε αυτό είναι κλεισμένα έως και τα τέλη Μαΐου, όχι μόνο από συμπολίτες μας, όπως μας πληροφόρησαν, αλλά  και από κατοίκους άλλων δήμων.

Ιδιαίτερες πάντως είναι οι περιπτώσεις ανδρόγυνων συμπολιτών μας, που τους στέλνουν σε διαφορετικά Εμβολιαστικά Κέντρα.

Τη γυναίκα στο Νομαρχιακό στην πόλη μας και τον άνδρα στο Κ.Υ. του Κεραμεικού, με αποτέλεσμα να κάνουν, η πρώτη το επαναληπτικό σε 15 ημέρες, ενώ ο σύζυγος μετά από διόμισι μήνες. Τέτοιος συντονισμός…

Ο δήμος λοιπόν παρ΄ ότι δεν είναι δική του ευθύνη, θα έπρεπε να είχε εξασφαλίσει πως οι κάτοικοι της πόλης μας, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο μας.

Δεν τραβάμε πλέον άλλο αυτό το θέμα, αλλά όσο θυμόμαστε τους διθυραμβικούς, τα ζήτω, τα μπράβο και όσα ακούστηκαν για την ίδρυση του εμβολιαστικού κέντρου στο Νοσοκομείο μας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την επίτευξη αυτού του κατορθώματος, δεν μπορούμε να αντισταθούμε…