Ταξίδι σε άλλους δήμους για το εμβόλιο με το Νοσοκομείο δίπλα μας – Να κινηθεί ο δήμος…

Πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα έλαβε η εφημερίδα μας μετά το χθεσινό δημοσίευμά της σχετικά με τον εμβολιασμό συμπολιτών σε ΚΥ άλλων Δήμων.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες, συμπολίτες μας της ηλικίας 65 – 69 ετών που έχουν άυλη συνταγογράφηση έλαβαν μηνύματα στο κινητό τους, να πάνε να εμβολιαστούν, άλλος στο Περιστέρι, άλλος στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, άλλος στον Κεραμεικό και ο κατάλογος είναι ανεξάντλητος, χωρίς όμως να δίνεται η δυνατότητα επιλογής εμβολιαστικού κέντρου.

Το μήνυμα που δημοσιεύουμε παραπλεύρως και έλαβε συμπολίτης μας, είναι ξεκάθαρο, ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ, η δυνατότητα επιλογής άλλου Κέντρου εμβολιασμού. Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα να ανακοινωθεί επισήμως, όπως επίσης και ο τρόπος.

Πως μεταφράζεται λοιπόν η επιτυχία που διατυμπανίστηκε, διαφημίστηκε, δοξάστηκε για το εμβολιαστικό Κέντρο, στο νοσοκομείο της πόλης μας και αφορά τους κατοίκους της πόλης μας, το οποίο στεγάζεται στα όριά της, που του μαζεύουμε τα σκουπίδια, κάνουμε μικροεπισκευές και άλλες παρεμβάσεις αναβάθμισής του;

Πως θα εξυπηρετηθούν αυτοί οι συμπολίτες μας;

Γιατί να πάνε σε άλλους δήμους και μάλιστα όχι γειτονικούς για να εμβολιαστούν;

Ας κινηθούν λοιπόν από το δήμο και να φροντίσουν να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε μεγάλη μερίδα ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ας επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους και να ανακοινώσουν μέτρα διευκόλυνσης αυτών των συμπολιτών μας και ο ορισμός του Νοσοκομείου της πόλης μας για τον εμβολιασμό τους, να γίνει αυτομάτως από το σύστημα που έστειλε το πρώτο μήνυμα και τον τόπο εμβολιασμού.

Κάθε άλλη στάση, πρόταση, εξαγγελία, δημοσίευμα, σχόλιο θα είναι υπεκφυγή από τη λύση του προβλήματος και “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”…

Το ίδιο το σύστημα που όρισε εμβολιαστικά κέντρα σε άλλους δήμους για τους συμπολίτες μας, να φροντίσει να επανορθώσει με άλλο μήνυμα.

Αυτό πρέπει να γίνει και τίποτα άλλο…