Πιάστηκε το σκυλί – Στον Ασπρόπυργο για έλεγχο και προσπάθεια υιοθεσίας

Υπό την καθοδήγηση της Ομάδας Απεγκλωβισμού Ζώων και τη συνεργασία της Φιλοζωικής της πόλης μας, πριν λίγη ώρα πιάστηκε το ροντ βάϊλερ, το οποίο πριν 17 ημέρες είχε επιτεθεί και τραυματίσει σοβαρά συμπολίτισσά μας στην οδό Φλέμινγκ.

Οι προηγούμενες ημέρες και προσπάθειες είχαν περάσει άκαρπες παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε για να πιαστεί το τετράποδο, ιδιαίτερα από την Αντιδήμαρχο κ. Μαρσώνη.

Ο Δήμος πάντως πρέπει να επαναπροσδιορίσει τους φορείς και τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστεί στο μέλλον σε ανάλογες  καταστάσεις, ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα εάν συμβούν ξανά.

Η τριμελής εθελοντική ομάδα ήξερε τι έκανε, μακριά από ερασιτεχνισμούς.

Σημειώνουμε πως στην προσπάθεια συνέβαλε καθοριστικά σήμερα και άτομο το οποίο στο παρελθόν είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με το ζώο.

Το σκυλί μεταφέρετε αυτήν την ώρα από την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας κ. Αθηνά Σιδερά  σε ειδικό καταφύγιο στον Ασπρόπυργο, όπου θα του γίνει έλεγχος και θα υιοθετηθεί από κάποια οικογένεια.

Ο υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης κ. Νίκος Αδαμόπουλος, μας δήλωσε πως όποιος συμπολίτης μας στο μέλλον χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια σε περιστατικά με τετράποδα, να επικοινωνήσει με την ομάδα, κάρτα της οποίας δημοσιεύουμε στη συνέχεια.