Προοδευτική » Καινούργια επιχείρηση για το αδέσποτο – Καταγγελία κατοίκων που έχουν δεχτεί επίθεση από το τετράποδο

Καινούργια επιχείρηση για το αδέσποτο – Καταγγελία κατοίκων που έχουν δεχτεί επίθεση από το τετράποδο

Σήμερα Κυριακή θα γίνει νέα προσπάθεια για να πιαστεί το αδέσποτο σκυλί στην περιοχή Ριμινίτικα, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο οποίο συχνάζει.

Την εβδομάδα που πέρασε οι προσπάθειες να πιαστεί το τετράποδο ήταν λίγες, προκειμένου αυτό να ηρεμήσει και να μην φεύγει κάθε φορά που το πλησίαζαν να του δώσουν τροφή για να το ναρκώσουν.

Υπενθυμίζουμε πως το ροντ βάϊλερ ξεφεύγει από τους διώκτες του από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία επιτέθηκε με ένα άλλο αδέσποτο, το οποίο πιάστηκε λίγες ημέρες αργότερα, σε συμπολίτισσά μας τραυματίζοντας σοβαρά με τα δόντια του στο πόδι.

Σήμερα προβλέπεται η “επιχείρηση” να πραγματοποιηθεί από ομάδα διάσωσης ζώων, η οποία εάν το πιάσει θα το στείλει για εξετάσεις, ενώ θα ακολουθήσει η υιοθεσία του.

Εχθές Σάββατο αργά το βράδυ λάβαμε στην εφημερίδα μας, μέσω email, ενυπόγραφη χειρόγραφη καταγγελία από 18 άτομα της περιοχής, τα οποία υποστηρίζουν πως έχουν δεχτεί επίθεση από τα αδέσποτα αυτά, τα τελευταία χρόνια.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!