Προοδευτική » Τσίκνισε αλλού το ροντ βάϊλερ εχθές και δεν “τσίμπησε” στους μεζέδες που του είχαν ετοιμάσει…

Τσίκνισε αλλού το ροντ βάϊλερ εχθές και δεν “τσίμπησε” στους μεζέδες που του είχαν ετοιμάσει…

Δεν έγινε κατορθωτό ούτε εχθές το ροντ βάϊλερ να παγιδευτεί και να δοκιμάσει φαγητό με υπνωτικές ουσίες προκειμένου να αποκοιμηθεί και να πιαστεί, από  ομάδα διάσωσης ζώων, που έφτασε στα Ριμινίτικα επί τούτου.

Νωρίς το απόγευμα έφτασε η ομάδα, δύο ατόμων και στην πρώτη τους επαφή με το σκυλί δεν κατόρθωσε να το ξεγελάσει αφού το τετράποδο δεν ακούμπησε το μεζέ που του πέταξαν και έκανε όπισθεν, από την πορεία που είχε επί της οδού Ναυπάκτου με κατεύθυνση το ποδοσφαιρικό γήπεδο και έγινε άφαντο.

Αργότερα εμφανίστηκε να κάνει βόλτες γύρω από το γήπεδο, αλλά δεν πλησίασε καθόλου τα γνώριμα στέκια του.

Από την ομάδα πληροφορηθήκαμε πως όταν το σκυλί πιαστεί θα πάει για έλεγχο και στη συνέχεια για υιοθεσία.

Το νέο ραντεβού της ομάδας με το τετράποδο έκλεισε για το Σάββατο, με την ελπίδα πως θα επιτευχθεί ο στόχος.

Σημειώνουμε πως έχουν περάσει 14 ημέρες από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου που το σκυλί δάγκωσε συμπολίτισσά μας και έχουν αποβεί άκαρπες όλο αυτό το διάστημα οι προσπάθειες για να πιαστεί και να σταλεί για έλεγχο.

Πάντως εχθές πιθανότατα να μην ήταν η καταλληλότερη ημέρα για τάϊσμα του σκυλιού, αφού σε όλες σχεδόν τις γειτονιές συμπολίτες μας έψηναν λόγω Τσικνοπέμπτης και όλο που θα του πέταξαν κάποιο κοκαλάκι, όσο γυρόφερνε στους δρόμους, πράγμα που σημαίνει πως εχθές ξενόφαγε…

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!