Σχετικά με το τραγούδι που ακούστηκε σε εκδήλωση του Δήμου, για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Γράφαμε πρόσφατα, πως ο Δήμος μας το 2016 είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση σχετικά με την Παιδική Σεξουαλική Κακοποίηση και είχαμε δημοσιεύσει και το δελτίο τύπου του σχετικά.

Επικοινώνησε με την εφημερίδα μας η κ. Παρασκευή Φώτη και μας ενημέρωσε πως το τραγούδι το οποίο τραγουδήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου, ήταν δική της σύνθεση ειδικά για την περίσταση.

Της ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες και λάβαμε το παρακάτω κείμενο στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο:

Κύριε Βαμβακόπουλε μετά και από τη χθεσινή μας επικοινωνία σας δίνω τα στοιχεία για την τροποποίηση του post https://proodeutiki.gr/?p=121607&fbclid=IwAR2d3VdLxlMpvTzoKZ8bLZSTOVu8TerQaBD6gIgIn1DlyH1Yv-l4Z7Oo-yo στο οποίο θα ήθελα παρακαλώ να αναφερθεί ότι τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίας Βαρβάρας τραγούδησαν τραγούδι το οποίο συνέθεσε ειδικά για την περίσταση η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου  κ. Παρασκευή Φώτη. Προκειμένου να ακούσετε το τραγούδι μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ο οποίος θα μπορούσε να κοινοποιηθεί και στο post.

Η Παιδικότητά μου (Τραγούδι κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών)

Παρακαλώ πολύ, για λόγους αρχειοθέτησης και συγκεκριμένης δράσης που θα πραγματοποιήσω στα νηπιαγωγεία, θα επιθυμούσα να μου στείλετε το συγκεκριμένο post.

Με εκτίμηση

Παρασκευή Φώτη

PhD, Med, Adjunct Lecturer στο ΠΑΔΑ

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλ, ΠΕ60

3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ  Αττικής