Προοδευτική » Προκήρυξη 10 «χρυσών» θέσεων για εποπτεία διαστημικών αντικειμένων

Προκήρυξη 10 «χρυσών» θέσεων για εποπτεία διαστημικών αντικειμένων

Προκήρυξη 10 «χρυσών» θέσεων για εποπτεία διαστημικών αντικειμένων -Δουλειά για 3 χρόνια -αιτήσεις (ΦΕΚ)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιότητας για την πλήρωση δέκα (10) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΛ.ΚΕ.Δ.).
Συγκεκριμένα, το ΦΕΚ αναφέρει:

«…αποφασίζουμε την προκήρυξη της πλήρωσης θέσεων προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τριών (3) ετών, για την κάλυψη δέκα

(10) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων εγνωσμένης αξίας

για την εκπλήρωση των σκοπών του ΕΛ.ΚΕ.Δ. και για

την κάλυψη των ιδιαιτέρων αναγκών του Δημοσίου

κατά τον έλεγχο των διαστημικών δραστηριοτήτων

και την εποπτεία των διαστημικών αντικειμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 16 του άρθρου 60 του ν. 4623/2019, κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων και κατ’ αναλογική εφαρμογή της παρ. 6 του άρθρου 13 του ν. 3429/2005.

Η αξιολόγηση και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής που θα συγκροτηθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.ΚΕ.Δ.

Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας, τα Βιογραφικά Σημειώματα και οι Επιστολές Ενδιαφέροντος και Κινήτρου των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΕΛ.ΚΕ.Δ. στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sec@hsc.gov.gr εντός προθεσμίας 30 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας στο Τεύχος Προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

πηγή: Aftodioikisi.gr

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!